• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
11 22 33 44 55
Network

Tools for skills –Teacher Training

on Euroopan komission rahoittamaan Erasmus+ ohjelmaan kuuluva strateginen kumppanuushanke. Erasmus+ on EU:n koulutus-, nuoriso- ja urheiluohjelma, jolla halutaan parantaa osaamista ja työllistyvyyttä.
Tools for skills hankkeen tarkoituksena on parantaa metsäkoneenkuljettajien ammatti- ja kielitaitoa ympäri Eurooppaa. Tools for Skills – Teacher Training hanketta on edeltänyt kolme Euroopan laajuista Leonardo projektia, joille tämä hanke on jatkoa.
Hankkeen tavoitteet, toteutus ja kesto:

1. Tuottaa monikielinen metsäalan sanakirja on sähköiseen oppimisympäristöön. Sanakirja helpottaa metsäalan ammattilaisten kommunikointia maasta ja kielialueesta riippumatta. Monikielinen sanakirja auttaa ymmärtämään, myös englanninkielisten varaosaluetteloiden ja käyttöohjekirjojen tulkintaa.

2. Tuottaa integroitua opiskelumateriaalia seuraaviin harjoituksiin

  a) tehtävät joissa ammatillista osaamista mittaavia monivalintakysymyksiä, sekä erilaisia tietämystä mittaavia tehtäviä sähköisessä oppimisympäristössä
  b) ja parantaa englannin kielitaitoa koneelliseen puunkorjuuseen ja metsätöihin liittyvissä kommunikaatio tilanteissa. Oppimateriaali perustuu jo julkaistuihin teoksiin, ”Working in Harvesting Teams” part 1 and part 2 (julkaisut englanniksi).

3. Käsikirja opettajille ja kouluttajille, kuinka he voivat käyttää tuotettua opiskelumateriaalia erilaisissa opetustilanteissa

4. Teacher Training kansainväliset opettajien seminaarit ja koulutukset

5. Materiaalin toimiminen käytännössä testataan metsäalan opiskelijoiden kansainvälisellä liikkuvuudella. Hankkeen aikana opiskelijoiden liikkuvuutta tapahtuu viiden eri kumppanuusmaan välillä, joissa englantia ei ole äidinkielenä.

Projektin kesto on 29 kuukautta, 1.9.2015 – 31.1.2018.

Contact us

 • Meet us
  Jyväskylän koulutuskuntayhtymä
  Viitaniementie 1, PL 472, 40101 Jyväskylä, Finland


  Contact person: Ari Salmela
  +358 403414450
 • Write us
  ari.salmela@jao.fiThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Follow us